Levering en retouren

Zip & Stitch levert haar producten uit voorraad en doet er alles aan om de door u bestelde artikelen zo spoedig mogelijk bij u te krijgen. Wij weten immers dat elke dag wachten een dag te lang is, als je naar iets uitkijkt! Daarom worden bestellingen nog op dezelfde of volgende dag verzonden, zodat u uiterlijk vijf werkdagen na het plaatsen van uw bestelling al kunt genieten van het artikel. Kunnen we deze belofte een keer niet waarmaken, dan nemen we met u contact op en heeft u de mogelijkheid om uw bestelling te annuleren of aan te passen. Op sommige factoren, zoals de verzending, hebben wij helaas geen invloed. Houdt u er rekening mee, dat de levering in drukke perioden (zoals kerst) langer dan normaal duurt. Heeft u de bestelling vóór een bepaalde datum nodig? Neem dan even contact op via info@zipandstitch.com en wij zorgen ervoor dat dit geregeld wordt.

 

Verzendkosten:

Binnen Duitsland en naar Nederland en Europa bedragen de verzendkosten € 2,95. Boven een bestelwaarde van € 45.00 leveren we uw artikelen gratis af. 


Retourneren:

Ook al besteedt Zip & Stitch heel veel zorg aan duidelijke informatie en goed beeldmateriaal: het kan altijd gebeuren dat het product niet voldoet aan uw verwachtingen wat betreft kleuren, materiaal, enz. Daarom kunt u zonder opgaaf van reden binnen veertien dagen na ontvangst van het artikel afzien van de aankoop.

Stuur het artikel in originele staat terug onder vermelding van uw factuur- en rekeningnummer. Dit kan op de voor u goedkoopste manier, dus onverzekert.
Ons Retour-Adres is:

Zip & Stitch homefashion
Weidenallee 44
20357 Hamburg
Duitsland

Sinds 13 juni 2014 bent u als klant verplicht, om een annulering van een bestelling schriftelijk bij ons in te dienen. Dit kan via ons formulier (zie link herroeping in de voeter van onze webshop) of stuurt u een e-mail naar info@zipandstitch.com. Zonder bericht van u wordt de retourzending pas na ontvangst van het product verwerkt. Wij storten het factuurbedrag (bij een samengestelde bestelling: het bedrag van het geretourneerde product) onmiddellijk terug. De kosten van levering zijn voor onze rekening, het retourneren betaalt u zelf. Om de retourkosten voor u en voor ons te beperken, storten wij de helft van de retourkosten terug - hiervoor dient u alleen het bonnetje te scannen en per e-mail naar info@zipandstitch.com te sturen. Is uw bestelling niet compleet of heeft u klachten over de kwaliteit, neem dan eerst contact met ons op via info@zipandstitch.com en wij zoeken samen met u naar een snelle en bevredigende oplossing.