Adresgegevens:

Zip & Stitch homefashion                    
Umsatzsteuer-ID: DE272105086

Silke Siewe-Stromann
Weidenallee 44

20357 Hamburg
Germany


Rekeninggegevens:

Rabobank:
IBAN: NL66RABO0136044956
BIC: RABONL2U
t.n.v. Zip & Stitch

 

Wij zijn gek op de LOTEK lamp! Het maakt ons gelukkig, elke dag met zo een mooi en tijdloos ontwerp te werken. Net als jullie vinden we de originele doeken prachtig - alleen qua onderhoud waren we op zoek naar een wasbaar hoesje. En daarmee staan we niet alleen! Inmiddels hebben we 10 jaar ervaring in het maken van hoesjes opgedaan, veel geleerd, veel uitgeprobeerd, veel is ook mislukt en daar hebben we weer van geleerd...Maar vooral hebben we ontzettend veel plezier gehad!

Onze stoffen en materialen zijn zorgvuldig gekozen: alle hoesjes kunnen in de machine gewassen worden, en qua materiaal, kleur en textuur kunnen we inmiddels een breed assortiment voor de LOTEK Classic, de LOTEK XS en de LOTEK XL aanbieden. Bijna alle hoesjes worden in kleine oplages geproduceerd, met het voordeel, dat je een heel uniek product ontvangt - en het nadeel, dat een hoesje soms vrij snel uitverkocht kan zijn.  
Op de andere hand zien we dit ook als één van onze sterke punten: Een bepaald standaard assortiment zoals onze ´Paradise` en ´Crincle` hoesjes, en een steeds wisselend assortiment van hoesjes, die we soms maar een aantal weken op voorraad hebben.
Maar de liefde en passie voor textiel voel je in elk hoesje terug. 

Bijzondere waarde hechten wij aan goede Service: Daarom leveren wij uit vooraad, dus geen lange wachttijden - comfortabele betaalopties – stofmonsters bestellen, een goed werkende en veilige website en goede en duidelijke communicatie.

Begonnen zijn we trouwens 10 jaar geleden in Amsterdam - één van de reden, waarom we nog steeds veel klanten in Nederland hebben. En omdat wij in Nederland een ontzettend mooie tijd hadden, proberen we de verzendkosten voor jullie zo laag mogelijk te houden.